Met de klantenpas 10% korting bij Running Delft

Alle voordelen op een rijtje

* Spaar 10% van je aankoopbedrag!

* Als eerste op de hoogte van Running Delft acties!

* Hele jaar door - vaste klanten – aanbiedingen!

* Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

* Gratis loopanalyse en trainingsschema’s!

Vraag dus snel de Runnersworld Klantenkaart aan en profiteer van alle voordelen! Want je moet wel altijd je Klantenkaart kunnen tonen om gebruik te maken van alle voordelen.
Hoe werkt het?

Vraag de Klantenkaart gratis aan bij Running Delft. Wij noteren je adresgegevens waardoor we jou in het vervolg van relevante informatie kunnen voorzien. Vanaf dit moment begint je voordeel!

Voorwaarden * Op aanbiedingen en bestedingen met je klantenkaart wordt geen spaartegoed opgebouwd. * Voor KNAU leden of speciale loop- en sportgroepen geldt de Running Delft Clubkaart .

Algemene voorwaarden Running Delft spaarsysteem (voorheen Runnersworld klantenpas of clubpas)

Oude Runnersworld klantenpas of clubpas kunnen gewoon gebruikt blijven woorden totdat ze evt. vervangen worden

Running Delft en Loyaltygroup voeren het Running Delft klanten spaarprogramma uit. Daarbij zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Door de ingebruikneming van de Running Delft Club- of Klantenkaart verklaart u kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden en ermee akkoord te gaan. De Running Delft Club-of klantenkaart blijft eigendom van Running Delft

Spaartegoed Running Delft

Op al je aankopen bij Running Delft (behoudens aanbiedingen) ontvang je 10% van het aankoopbedrag als spaartegoed op je klantenkaart. Dit tegoed kun je sparen of inwisselen bij volgende aankopen. Het tegoed is niet inwisselbaar tegen geld , cadeau- of tegoedbon. * Op aanbiedingen en bestedingen met je klantenkaart wordt geen spaartegoed opgebouwd. * Je moet wel altijd je Klantenkaart kunnen tonen om gebruik te maken van alle voordelen.

* Klantenkaart is persoon of gezin verbonden en niet overdraagbaar

* Alleen geldig bij Running Delft in Delft

* Running Delft behoud zich het recht voor het spaarprogramma tussentijds te wijzigen of te stoppen.

* Voor leden van de AtletiekUnie of speciale loop- en sportgroepen geldt de Runnersworld Clubkaart met dezelfde voorwaarden met dien verstande dat het spaartegoed 20% is van het aankoopbedrag.

Registratie

U kunt zich registreren in de winkel op het registratieformulier. De geregistreerde naam-adres-woonplaats gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van het Runnersworld Delft spaarprogramma en nieuwsbrieven. Noteer uw pasnummer en bewaar dit goed voor het geval van diefstal of verlies van uw spaarpas. Indien uw adresgegevens wijzigen dient u dit zo spoedig mogelijk door te geven aan Running Delft.

Geldigheid van het spaartegoed op de Running Delft Club- of Klantenkaart

Indien u gedurende 2 jaar geen transacties doet met de Running Delft Club- of Klantenkaart vervalt het geregistreerde spaartegoed. Indien u gedurende 3 jaar geen transacties doet met de Running Delft Club- of Klantenkaart wordt deze geblokkeerd.

Verlies of diefstal van de Running Delft Club- of Klantenkaart

Verlies of diefstal van uw Running Delft Club- of Klantenkaart dient u zo spoedig mogelijk door te geven aan Running Delft waarna deze wordt geblokkeerd. Bij verlies of diefstal van uw Running Delft Club- of Klantenkaart bent u als spaarder tot het moment van blokkering verantwoordelijk en aansprakelijk voor alle schade, die voortvloeit uit en/of verband houdt met het (oneigenlijk) gebruik van uw Running Delft Club-of Klantenkaart.

In voorkomend geval kunt u gratis een nieuwe Running Delft Club- of Klantenkaart verkrijgen bij Running Delft waarbij het geregistreerde spaartegoed wordt overgeboekt naar de nieuwe kaart.

In geval van een defecte Running Delft Delft Club- of Klantenkaart kunt u deze gratis omwisselen voor een nieuwe Running Delft Club- of Klantenkaart.

Misbruik

Running Delft Club- en Klantenkaarten, waarvan het vermoeden bestaat dat deze verkregen zijn door oneigenlijk gebruik, zoals fraude, misbruik of diefstal, of die zijn verkregen op een wijze die niet overeenstemt met het doel en de spelregels van de Running Delft Club- en Klantenkaart, verliezen hun waarde en worden ingenomen en/of geblokkeerd.

Wijzigingen

Running Delft is gerechtigd het spaarprogramma aan te passen of te allen tijde geheel te stoppen. Indien het spaarprogramma wordt stopgezet, zal Running Delft dit duidelijk communiceren waarna het spaartegoed nog 6 maanden geldig blijft.

In geval van beëindiging van de Runnersworlddelft C.V. stopt per gelijke datum het spaarsysteem en vervalt het resterende spaartegoed .

Klantenservice

Voor al uw vragen kunt u zich wenden tot:

Running Delft

Oosteinde 235

2611VE Delft

015-2140091Parkeren?

U vindt ons op de rand van het centrum

Parkeren is mogelijk in de markt garage. Over de brug rechtdoor, vijf minuten lopen van de locatie.

http://parkingdelft.nl/garages/marktgarage/

Willem Naghelstraat 1, 2612 XD Delft.Openingstijden

Maandag               13.00 -  17.00 uur

Dinsdag                  10.00 - 18.00 uur

Woensdag              10.00 - 18.00 uur

Donderdag             10.00 - 18.00 uur

Vrijdag                     10.00 - 18.00 uur

Zaterdag                 10.00 - 17.00 uur

Zondag                     Gesloten

      Running Delft
      Oosteinde 235
      2611VE, Delft

      015-2140091

      info@runningdelft.nl