Samenwerking

https://podologiedelft.nl

Podologie Delft

Orthopedische steunzolen voor een eerlijke prijs, vergoed door zorgverzekers (indien verzekerd)


www.renergie.nl


Renergiebiedtmet gecertificeerde trainingen professionele hardloopbegeleiding op elk niveau, van beginner tot atleet - individueel, in groepsverband of in bedrijfsverband.


www.refitdelft.nl  


Iedere woensdag is er een fysiotherapeut aanwezig in de winkel van Running Delft. Voor vragen op gebied van blessures kom langs in de winkel.

Indien nodig maakt u een reguliere afspraak voor fysiotherapie om uw klacht te laten beoordelen. Uw klacht wordt dan uitgebreid gescreend en er wordt indien nodig een behandelplan opgesteld. Deze behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

RunningDelft werkt samen met ReFit Delft. Elke maandagochtend gratis en vrijblijvend inloopspreekuur bij ReFit Delft fysiotherapie aan de Nieuwe langedijk van 07.00-09.00 uur.


www.bovanrooij.nl


Ben je een (top)sporter en wil je graag je prestaties verbeteren, je spiermassa vergroten of je herstel na inspanning verbeteren? De sportdiëtist maakt een op maat gemaakt voedingsplan voor jou! Maak een afspraak om jouw prestaties te verbeteren.


www.loperscompany.nl


De hardloopspeciaalzaak voor Delft en omstreken.


www.sportpodologiedelft.nlGebruik bovenstaande link voor een online afspaakSportpodologie


De Sportpodoloog kan klachten die ontstaan door sporten helpen voorkomen of behandelen. Zijn kennis van voeten, van de belasting van de voet bij sport en van sportschoenen gebruikt hij om een advies over sportschoeisel te geven. Hij weet alles over de de kenmerken van een sportschoen zoals stabiliteit, demping en afwikkeling. Met deze kennis kan hij een weloverwogen individueel advies geven over geschikte sportschoenen, standaard inlegzolen of individueel vervaardigde sport steunzolen.